for ulækkert!Denne kvinde lægger sushistykkerne tilbage på transportbåndet

Denne kvinde lægger små stykker sushi tilbage på et bevægeligt transportbånd, mens hun spiser på en sushirestaurant.Hans handlinger fik kritik fra netbrugere.
Normalt har sushirestauranter transportbånd til salg af sushi.Et transportbånd er et transportbånd eller et transportbånd.Nå, i fremtiden vil der blive solgt forskellige typer sushi på transportbåndet.
På den måde kan besøgende med det samme hente sushi fra transportbåndet, der omgiver besøgendes bord.Et sushi-restaurantsystem, der bruger transportbånd, skal bestemt være hygiejnisk, især under en COVID-19-pandemi som denne.
Det kan dog være risikabelt at bruge et transportbånd, hvis gæsterne er snavsede.Hvordan det skete på denne sushirestaurant i Tuen Mun, Hong Kong.En turist blev set, hvor han lagde stykker sushi tilbage på et løbende transportbånd.
Ifølge Dim Sum Daily (14. september) ser det ud til, at hun fik sin første smag af sushi på en lokal sushirestaurant.Damen sagde, at den sushi hun spiste var forældet, fordi den var sur.
Faktisk smager sushien en smule surt på grund af den eddikeblanding, den blev lavet med.Så kvinden lagde den bidte sushi tilbage på det bevægelige transportbånd.
Denne handling blev bemærket af flere andre kunder.Oprørte over dette rapporterede de det straks og forlod restauranten.Fordi sushi-stykkerne ikke straks blev fjernet af restaurantpersonalet.
Når man går på transportbåndet, er sushi-bidmærkerne stadig tydeligt synlige.Hændelsen blev delt og gik viralt på sociale medier.Mange netbrugere fordømte sushirestauranten for ikke at stoppe kvindens behandling med det samme.
En anden skrev: "Dette er ulækkert, hvad nu hvis andre turister tager det?"
Der var også en historie tidligere om en YouTuber, der bevidst efterlod sin GoPro på et transportbånd, så kameraet kunne fange alle de sidste øjeblikke.Videoen blev derefter uploadet til YouTube, hvor den gik viralt og blev hørt på en restaurant.
En restaurant kræver handling fra en YouTuber, der sætter en GoPro på et transportbånd, fordi det kan gøre sushi mindre hygiejnisk.Truslen om forurening er også stor og truer alvorligt turisternes sundhed.

 


Indlægstid: Aug-11-2023